Tågresor i Europa

 

Upptäck Europa med Tåg – InterRail

Storleken på Europa tillsammans med den höga koncentrationen av underbara städer och idyllisk landsbygd, är en del av alla de orsaker som gör och har gjort InterRail till ett hållbart alternativ för att resa, hela 35 år tillbaka i tiden.

 

I dag kan man med ett InterRailkort besöka alla länder i hela Europa, med tåget tar du dig mellan mer än 40 000 olik stationer. Det är ett fantastiskt bra tillfälle att hitta riktiga guldkorn längs med järnvägarna i Europa. Både vuxna och barn kan resa med InterRail och det finns massor av olika alternativ. Korten kan omfatta en resa på allt från 10 dagar till en månad, beroende på vilket alternativ man sedan väljer så kan man resa både varje dag och varannan dag med kortet under restiden.

 

Sedan flera år tillbaka har resandet inom Europa fått hård konkurrens av andra mer exotiska resmål till vilka man måste vara med om långa och händelselösa resor för att komma dit. Men jag lovar att städerna i Europa har minst lika mycket att erbjuda, om inte mer och det bästa är att du inte behöver välja bara en. När du reser med ett InterRailkort är nästa storstad bara en tågresa bort, somna i Amsterdam och vakna i Paris. När du inte behöver planera din resrutt in i minsta detalj ger det en större känsla av frihet. Om vädret är dåligt i Warsawa så kan du stanna en extra dag i Bryssel.

 

Kort sagt så är möjligheterna för tågresor i Europa näst intill oändliga oavsett om du reser med barn eller bara en vän eller partner. Med InterRail kan ni få en fantastisk och helt oförglömlig semester att minnas hela livet.